Vormenpuzzel

Bekijk en vergelijk vloerpuzzels bij Speelgoedspeurder.nl

Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
- 7%
29.99 27.95
Kleuren leren Vlinder - Goula

Goula Magnetic Color

Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Meer laten zien

Wat is Playmobil Spirit?

In Playmobil Spirit raakt Lucky bevriend met twee andere meisjes: Prudence en Abigail. Deze meiden hebben zelf ook allebei een paard. Prudence’s haar paard heet Chica Linda en is een palomino merrie. Het paard van Abigail heet Boomerang en heeft een bont gevlekte vacht. De drie meiden beleven samen in de Playmobil wereld van Spirit Riding Free de gaafste avonturen. Ga je ook mee op avontuur?

Welke Spirit Riding Free sets zijn er?

Op 28 september 2018 zijn in Nederland de eerste sets van Spirit Riding Free verschenen. De volgende Playmobil sets zijn momenteel beschikbaar:

Lucky’s huis 9475

Nadat Lucky de grote stad heeft verlaten komt ze terecht in Miradero. In Miradero woont ze samen met haar vader Jim en tante Cora. Tante Cora maakt in Lucky’s huis de lekkerste gerechten klaar dankzij de mooi ingerichte keuken. Op de bovenverdieping van het huis is er genoeg ruimte om de kamers naar smaak in te richten. In het huis van Lucky zit er ergens een speciale verstopplek. Weet jij al waar je deze verstopplek kan vinden?

Lucky’s huis 9475 set bestaat uit 137 onderdelen met onder andere: paard Spirit, tante Cora, Lucky, het huis, een ingerichte keuken, bestek, stoelen, tafel, een eend, kast en een hekje.

Lucky's huis 9475

Lucky’s vader en wagen 9477

In deze Playmobil Spirit set heb je de mogelijkheid om vader Jim te krijgen + twee paarden en een wagen. Ga samen met Jim op avontuur en stop op een rustige plek om het kampvuur klaar te maken. Terwijl het vuur knispert braad je samen met Jim het vlees en geniet je vervolgens van een lekkere maaltijd.

Lucky’s vader en wagen 9477 set bestaat uit 54 onderdelen met onder andere: vader Jim, twee paarden, een wagen, kampvuur, bijl, 2 wasberen, en kookspullen.

Lucky’s slaapkamer 9476

Als Lucky niet bij Spirit of bij haar vriendinnen is dan zal ze waarschijnlijk in haar slaapkamer zijn. Op Lucky’s slaapkamer staat een kledingkast voor al haar kleding, een schatkist voor haar meest waardevolle spullen en een prachtige kaptafel met spiegel zodat Lucky haar haar kan borstelen.

Lucky’s slaapkamer 9476 set bestaat uit 35 onderdelen met onder andere: Lucky, een bed, schatkist, kledingkast, stoelen, een tafel, parfum, spiegel, trofeeën en andere accessoires!

Lucky's slaapkamer 9476

Pru & Chica Linda met paardenbox 9479

Prudence (Pru) en haar paard Chica Linda kunnen niet zonder elkaar. Als showpaard hebben Chica Linda en Prudence al een aantal successen behaald en dat zullen er in de toekomst nog vast veel meer worden! Chica Linda geeft namelijk nooit en doet altijd meer dan haar best. Na de wedstrijden geniet Chica Linda in de paardenbox van hooi terwijl Prudence haar vacht borstelt.

Pru & Chica Linda met paardenbox 9479 set bestaat uit 59 onderdelen met onder andere: Prudence, paard Chica Linda, een paardenbox, hooi + hooivork, water, kruiwagens en nog veel meer accessoires.

Playmobil-Spirit

Abigail & Boomerang met paardenbox 9480

Abigail en paard Boomerang beleven samen spannende avonturen. Ze maken van alles mee en geen dag is hetzelfde! Abigail is soms wat voorzichtig maar Boomerang is dan altijd haar steun. Samen overwinnen ze elke uitdaging. Als ze weer thuis zijn, zet Abigail haar paard in de paardenbox en geeft ze haar iets lekkers te eten. Vervolgens borstelt ze Boomerang, zodat ze weer klaar is voor het volgende avontuur met Lucky, Spirit, Prudence en Chica Linda.

H3 Abigail & Boomerang met paardenbox 9480 set bestaat uit 56 onderdelen met onder andere: Abigail, paard Boomerang, een paardenbox, wortelen, water + bak, hooi en nog veel meer accessoires.

Lucky & Spirit met paardenbox 9478

Deze set van Playmobil Spirit bestaat uit 57 onderdelen met onder andere: Lucky, paard Spirit, een paardenbox met naamplaatje, een houder voor het zadeldeken, zadel, hoofdstel en veel andere accessoires. Ook heeft deze set extra stro zodat de schuurruimte gevuld kan worden.

Lucky's & Spirit met paardenbox

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld