Fortnite lama knuffel

Een Fortnite lama knuffel is beslist een MUST HAVE voor de allergrootste Fortnite fans. In het spel is de lama moeilijk te vinden, maar vanaf nu kan je hem altijd dichtbij je houden! De Fortnite lama knuffels zijn beschikbaar in een klein formaat (20 cm), middel formaat (27 cm) en groot formaat 35 (cm). Doordat de knuffel is gemaakt van pluche is hij extra zacht.

De Fortnite lama is al cool, maar hoe vet zou een knuffel zijn van Crackshot, Rex, Love Ranger, Skull Troopers of de Cuddle Team Leader? Ook deze zitten in ons assortiment!

Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Meer laten zien

Wat is Fortnite?

Het concept van de game Fortnite Battle Royale is simpel: honderd spelers landen op hetzelfde moment op één groot eiland. Op dit eiland kunnen de spelers allerlei wapens, bouwmaterialen en andere voorwerpen vinden waarmee je de tegenstanders kan verslaan. Het doel is om als enigste te overleven en de overige spelers te verslaan. Dit is echter niet makkelijk: het speelgebied op het eiland wordt gedurende het spel kleiner en dit maakt overleven steeds moeilijker.

Fortnite llama knuffel schoonmaken

Is er per ongeluk een vlekje op de lama gekomen? Geen probleem. Met een warme natte doek verwijder je elke vlek eenvoudig. Vervolgens laat je de knuffel even drogen en is hij weer als nieuw. De knuffel in de wasmachine doen is niet aan te raden, want hierdoor kan hij kapot gaan.

Andere leuke Fortnite producten

Bijna elk product heeft wel een speciale Fornite uitvoering. Bekijk bijvoorbeeld deze gave Fortnite sleutelhanger of een PS4/Xbox one Skin.

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld