Fortnite knuffels

Een Fortnite knuffel is beslist een MUST HAVE voor de allergrootste Fortnite fans. In Fortnite is de lama moeilijk te vinden, maar vanaf nu kan je hem altijd dichtbij je houden! De Fortnite lama knuffels zijn beschikbaar in een klein formaat (20 cm), middelmatig formaat (27 cm) en groot formaat 35 (cm). Doordat de knuffel is gemaakt van pluche is hij extra zacht!

De Fortnite lama knuffel is al cool, maar hoe vet zou een knuffel zijn van Crackshot, Rex, Love Ranger, Skull Troopers of de Cuddle Team Leader?! Hier moeten we alleen nog even op wachten…

 

Wat is fortnite?

Het concept van de game Fortnite Battle Royale is simpel: honderd spelers worden tegelijkertijd gedropt op één groot eiland. Op dit eiland kun je allerlei wapens, bouwmaterialen en andere voorwerpen vinden waarmee je de tegenstanders kan verslaan. Het doel is om als enigste te overleven en de zogeheten Victory Royale te behalen. Dit is echter niet makkelijk: het speelgebied op het eiland wordt gedurende het spel kleiner en dit maakt overleven steeds moeilijker….

https://www.youtube.com/watch?v=2gUtfBmw86Y

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld