KidKraft Keuken

Het KidKraft Vintage Houten Keukentje is een keuken waarin de jongste koks al hun creativiteit en fantasie in kwijt kunnen. De keuken heeft deurtjes die open en dicht kunnen, knoppen die kunnen draaien en veel handige opbergruimte.

Hoe werkt een KidKraft Keuken?

De KidKraft Keuken heeft verschillende deurtjes die open en dicht kunnen. Dit zijn de deurtjes van de oven, kast, vriezer, koelkast en magnetron. Daarnaast heet de keuken verschillende knoppen waaraan gedraaid kan worden. Deze knoppen zitten aan de oven en naast de kraan. Daarnaast is de gootsteen uitneembaar zodat deze makkelijk schoon te maken is.

Wat zit er allemaal bij een KidKraft Keuken?

Een KidKraft Keuken bestaat meestal uit de volgende verschillende onderdelen:

  • Koelkast
  • Vriezer
  • Oven
  • Magnetron
  • Gootsteen met kraan
  • Twee gasstellen
  • Voldoende opbergruimte
  • Draadloze speeltelefoon met handsfree-clip
kidkraft keuken

Wat zijn de voordelen van de KidKraft Keuken?

1. Bevorderend voor creativiteit en fantasie

In de KidKraft Keuken kunnen de kinderen al hun creativiteit en fantasie kwijt. Vaak vinden kinderen het leuk om volwassenen na t doen. Met de keuken kunnen ze allerlei gerechten maken. Met de keuken kan gekookt worden maar het eten kan ook opgewarmd worden in de magnetron. Alle ingrediënten kunnen opgebergt worden in de koelkast, vriezer of in de kastjes. Daarnaast kunnen de kinderen ook de pannen afwassen in de gootsteen. Door al deze mogelijkheden kunnen de kinderen hun eigen kookwereld creëren en hun fantasie vrije loop laten.

2. Stimuleert fijne motoriek

Door het ‘koken’ spelen de kinderen met veel verschillende onderdelen uit de keuken. Hierbij gebruiken de kinderen veel hun handen. Dit stimuleert de spieren in de kinderhanden. Dat zorgt ervoor dat de fijne motoriek van kinderen beter wordt.

3. Grote keuken, veel ruimte

De keuken is best wel groot voor een speelkeuken. Daarnaast bestaat de keuken uit veel verschillende onderdelen. Hierdoor zijn er erg veel mogelijkheden om te spelen met de keuken. Dat zorgt ervoor dat de KidKraft Keuken erg geschikt is om met meerdere kinderen ermee te spelen. Dit zorgt voor nog meer speelplezier.

In welke kleuren is de KidKraft Keuken verkrijgbaar?

De KidKraft Vintage Houten Keuken is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De kleuren zijn wit, rood en roze. Een voordeel hiervan is dat het kind voor een kleur kan kiezen. Daarnaast kun je ook kijken welke kleur het beste past bij de kamer van het kind. Zo kun je de keuken mooi passend maken voor de kinderkamer.

Uit welk materiaal bestaat de KidKraft Keuken?

De KidKraft Keuken bestaat uit hout. Dit zorgt ervoor dat de keuken erg stevig is waardoor de keuken lang mee gaat. Hierdoor kunnen de kinderen er lang mee spelen. Daarnaast bestaan sommige onderdelen uit kunststof.

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld