KidKraft kaptafel

Een eigen kaptafel zoals de volwassen vrouwen, dat is een droom van elk klein meisje. KidKraft maakt dit mogelijk met drie mooie kaptafels voor kinderen.

Alle KidKraft kaptafels

KidKraft heeft meerdere kaptafels in verschillende prijsklasses.

KidKraft middelgrote kaptafel

1. KidKraft middelgrote kaptafel

Deze kaptafel is een van de kleinste van KidKraft. Het is een kaptafel in een klassiek ontwerp met elegante, taps toelopende tafelpoten. Onder te tafel zit een lade waarin je alle spullen die je nodig hebt in kwijt kunt. Deze kaptafel wordt geleverd met een bijbehorend krukje. De kleur van deze kaptafel is wit en de tafel is gemaakt van stevig hout. Op dit moment kost de KidKraft middelgrote kaptafel €153,17.

KidKraft Prinses kaptafel

2. KidKraft Prinses kaptafel

De prinsessenkaptafel van KidKraft is de ideale toevoeging aan een kinderkamer. Deze kaptafel heeft 3 spiegels zodat je steeds kunt kijken hoe je er van elke hoek uitziek. Een mooie toevoeging van deze spiegels is dat ze onbreekbaar zijn. Daarnaast heeft het krukje een mooie bekleding die het krukje extra koninklijk maakt. De hele tafel is roze met donkerroze en gouden accenten. Boven de middelste spiegel zit een mooi gouden kroontje, net zoals op het laatje. In het laatje kun je al je spullen kwijt die je nodig hebt. De KidKraft Prinses Kaptafel kost €157,99.

KidKraft Luxe kaptafel

3. KidKraft Luxe kaptafel

Met deze kaptafel kunnen de kinderen op de perfecte manier beginnen aan hun dag. De KidKraft Luxe kaptafel heeft 3 spiegels, waardoor je jezelf goed kan zien vanuit 3 hoeken. Ook heeft deze kaptafel extra veel opbergruimte voor alle spulletjes van de kinderen. Onder de kaptafel zitten twee kastjes. De ene heeft een deur en de andere is open en heeft twee vakken. Bij deze kaptafel zit een mooi stoeltje waar de kinderen goed en stevig op kunnen zitten. De KidKraft Luxe kaptafel kost €189,90.

Voordelen van een KidKraft kaptafel

  • Ze zijn gemaakt van hout
  • Er zit een passend stoeltje bij
  • Ze zijn er in verschillende uitvoeringen

Ze zijn gemaakt van hout

Wanneer je speelgoed of meubilair voor je kind aanschaft, wil je natuurlijk dat dit lang mee gaat. KidKraft vind het erg belangrijk dat speelgoed duurzaam is. Daarom gebruikt KidKraft eigenlijk voor al hun speelgoed hout als materiaal. Hout is duurzaam en gaat lang mee. Op deze manier zullen de kinderen lang plezier hebben van hun speelgoed

Er zit een passend stoeltje bij

Bij elke KidKraft kaptafel zit een krukje o f stoeltje bij. Dat is heel fijn omdat deze precies de goede maat hebben voor de bijbehorende tafel. Zo weet je altijd zeker dat de kinderen fijn kunnen zitten aan de kaptafel. Deze krukjes of stoeltjes zijn ook gemaakt van hout, waardoor ze erg stevig zijn. Hierdoor kun je kinderen veilig en rustig zitten aan hun kaptafel.

Ze zijn er in verschillende uitvoeringen

KidKraft heeft drie verschillende kaptafels gemaakt. Het kan natuurlijk zijn dat een kind een kleine kamer heeft of juist een grote. Het is dan leuk om daar een passende kaptafel voor te hebben. Dan kun je ervoor kiezen om in een kleine kamer, een kleine kaptafel te zetten. En in een grote kamer een wat grotere kaptafel te zetten. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de kleur wit of roze. Een roze kaptafel past namelijk heel leuk in een roze kinderkamer.

Waar moet je op letten bij een Kidkraft kaptafel?

De KidKraft kaptafels zijn allemaal gemaakt van hout. Dat is natuurlijk heel fijn omdat de kaptafels zo erg stevig zijn. Eén nadeel heeft het wel, hout is brandbaar. Daarom moet er uitgekeken worden met vuur in de buurt van deze tafels.

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld