KidKraft Barbiehuis

KidKraft heeft verschillende barbiehuizen gemaakt. Deze zijn groot en ruim zodat er veel te ontdekken valt. De meeste barbiehuizen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De barbiehuizen zijn leuk ingericht en mooi gedecoreerd en laten de harten van Barbie liefhebbers sneller kloppen.

Verschillende KidKraft Barbiehuizen

KidKraft heeft verschillende soorten Barbiehuizen. De een zijn wat groter dan de ander of hebben een bepaalde kleur. Om een idee te krijgen wat voor soort barbiehuizen KidKraft heeft staan er hieronder drie uitgelicht.

KidKraft Florence Barbiehuis

1. KidKraft Florence Barbiehuis

Het KidKraft Florence Barbiehuis heeft 3 verdiepingen, 4 kamers en 2 balkons. Het barbiehuis is bijna 120 cm groot en is gemaakt in levendige en vrolijke kleuren. Het KidKraft Barbiehuis heeft een badkamer, eetkamer/keuken, woonkamer en een slaapkamer. Dit KidKraft Barbiehuis kost actueel €118,28.

KidKraft Amelia Barbiehuis

2. KidKraft Amelia Barbiehuis

Het KidKraft Amelia Barbiehuis heeft 3 verdiepingen, 4 kamers en een balkon. Het highlight van dit barbiehuis is de schuivende lift. Hiermee kun je naar elke etage toe. Het huis is leuk ingericht en mooi gedecoreerd. Het KidKraft Barbiehuis bestaat vooral uit de kleuren roze en wit. Ook dit huis is bijna 120 cm groot maar is wel iets breder als de KidKraft Florence barbiehuis. Het KidKraft Amelia Barbiehuis kost €155,-.

KidKraft Majestic Mansion Barbiehuis

3. KidKraft Majestic Mansion Barbiehuis

Dit KidKraft Barbiehuis is een van de grootste barbiehuizen van KidKraft. Het barbiehuis heeft 4 etages en maar liefst 8 kamers. Daarnaast kunnen de deuren open en dicht en heeft het barbiehuis een schuivende lift. Bij dit KidKraft Barbiehuis zit een 34-delige accessoireset wat zorgt voor veel speelplezier. Het KidKraft Majestic Mansion Barbiehuis kost €199,95.

Voordelen van een KidKraft Barbiehuis

Een barbiehuis van KidKraft brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Het is gemaakt van hout
  • De barbiehuizen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren
  • De barbiehuizen zijn groot
  • KidKraft heeft veel verschillende barbiehuizen

1. Gemaakt van hout: stevig en duurzaam

Alle barbiehuizen van KidKraft zijn gemaakt van hout. Dat zorgt ervoor dat de huizen erg stevig zijn en lang mee gaan. Omdat de barbiehuizen zo lang mee gaan kunnen de oudere/jongere broers/zussen er ook mee spelen. De kinderen zullen zo lang speelplezier hebben van hun KidKraft Barbiehuis.

2. Barbiehuizen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren

De barbiehuizen van KidKraft zijn allemaal erg goed met elkaar te combineren. Alle huizen zijn bijna 120cm waardoor ze goed naast elkaar passen. Het is bijvoorbeeld erg leuk om een klein barbiehuis met een groot barbiehuis te combineren. Op deze manier kun je één grote Barbie wereld maken en ontdekken.

3. De barbiehuizen zijn groot

De barbiehuizen van KidKraft zijn erg groot. Hierdoor kunnen de kinderen veel ontdekken en is er oneindig veel speelplezier. Omdat de barbiehuizen zo groot zijn, zijn ze ook erg geschikt om met meerdere kinderen mee te spelen. Het is natuurlijk leuker om samen te spelen dan alleen. Daarnaast zijn de huizen, doordat ze zo groot zijn, goed geschikt om er met veel barbies in te spelen.

4. KidKraft heeft veel verschillende barbiehuizen

KidKraft heeft een groot aanbod aan barbiehuizen. Er bestaan barbiehuizen van klein tot groot, in bepaalde kleuren of in een bepaalde stijl. Op deze manier zit er altijd wel een barbiehuis tussen die goed bevalt. Het is bijvoorbeeld leuk om het KidKraft barbiehuis af te stemmen op de kinderkamer. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat je een klein barbiehuis kiest voor een kleine kinderkamer. Maar als de kinderkamer bijvoorbeeld paars is, is het ook leuk om een paars KidKraft barbiehuis te nemen. KidKraft biedt op deze manier een perfect barbiehuis voor welke kinderkamer dan ook.

Waar moet je op letten bij een KidKraft Barbiehuis?

  • Er mag geen vuur in de buurt komen
  • Ze nemen veel ruimte in beslag

Een KidKraft Barbiehuis is gemaakt van hout. Daarom moet er opgelet dat er geen vuur komt in de buurt van een KidKraft barbiehuis.

De barbiehuizen van KidKraft zijn erg ruim. Dat is natuurlijk mooi, want zo hebben de kinderen veel speelruimte. Echter kan een groot barbiehuis wel veel ruimte in beslag nemen. Wanneer een kind bijvoorbeeld een niet zo grote kamer heeft is een heel groot barbiehuis onhandig. Maar KidKraft heeft hier een oplossing voor. KidKraft heeft namelijk soort barbiehuizen, van klein tot groot. Op die manier zit er altijd wel eentje tussen die geschikt is voor de desbetreffende kinderkamer.

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld