Playmobil Country

Playmobil Country is een speelparadijs voor meisjes en jongens die gek zijn op boerderijen en het buitenleven. De grote boerderij is uit te breiden met onder andere een paardenranch, boswachtershuis, dierenweide of zelfs een visvijver. De speelmogelijkheden zijn eindeloos en en aan avontuur geen gebrek. Ga bijvoorbeeld naar een paardenwedstrijd, heerlijk picknicken met de ponywagen of gezellig op bezoek bij de paardrijclub.

Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
- 42%
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Gratis verzending
0
Meer laten zien

Wat is Playmobil Country?

Playmobil Country is een wereld waarin het boerderijleven centraal staat. Er zijn ponyparken, boerderijen, bergfarmen vol gestapeld met hooi en nog veel meer.  Met Playmobil Country kan alle fantasie worden gebruikt om de leukste en gezelligste boerderij samen te stellen.

Welke Playmobil Country sets zijn er allemaal?

Playmobil Country is erg uitgebreid en zo zijn er ook veel sets waar je uit kan kiezen. Van een gezellige paardenclub tot een visvijver of een te gekke tractor. Voor iedereen zit er wel een set tussen die hij of zij leuk vindt. Hieronder staan de sets en hoe je ze kan combineren met elkaar.

Playmobil Country paarden:

Als je op zoek bent naar Playmobil en paarden dan zullen de volgende sets van Country zeker geschikt zijn:

  • Paardrijdclub 6926
  • Ponypark 6927
  • Paardenvrachtwagen 6928
Playmobil Country Paarden

Paardrijdclub (6926)

De Paardrijclub 6926 is samen met de Grote Boerderij 6120 een van de grootste sets die verkrijgbaar is van de Playmobil Country serie. De paardrijclub heeft de beschikking over twee ruime stalboxen. Deze zijn voorzien van een deur waardoor de paarden direct de grote weide in kunnen. Daarnaast kun je al je zadels en hoofdstellen ophangen in de zadelkamer en is er ook nog plek voor het gereedschap. Dit gereedschap zal je hard nodig nodig hebben om de stallen schoon te maken of de paarden te voeren.

De paardrijclub bestaat uit 1 paardrijclub, 2 speelfiguren, 2 paarden, 1 pony en 86 accessoires. Op de paardrijclub kun je niet alleen paardrijden maar ook voltigeren met het Voltigeteam Met Paard 6933 of een Picknick houden met de set Picknick Met Ponywagen 6948.

Playmobil Country

Ponypark (6927)

Er bestaat ook een kleinere versie van de paardrijclub, dit is namelijk het Ponypark 6927. Het ponypark is de ideale ponywereld. Wil je de pony’s een appel geven, een lekkere poetsbeurt of zelfs een stukje rijden? Het kan allemaal. Als je het ponypark nog wil uitbreiden met meerdere stallen of mooie paarden kan dat met de Arabier Met Paardenbox 6934 of met de Appaloosa Met Paardenbox 6935.

Paardenvrachtwagen (6928)

Met de paardenvrachtwagen kan jij al je pony’s en paarden vervoeren waarheen je maar wil. Moeten ze voor controle naar de dierenarts of naar een paardenwedstrijd? Dan is deze Paardenvrachtwagen de ideale oplossing. De Paardenvrachtwagen heeft aan de zijkant een klep waarmee de paarden de vrachtwagen makkelijk op kunnen lopen.

Playmobil Country Boerderij:

Als je op zoek bent naar Playmobil en boerderijen dan zullen de volgende sets van Country zeker geschikt zijn:

  • Grote Rode Tractor met Werktuigen (6867)
  • Dierenweide (6133)
  • Boswachtershuis (6811
Playmobil Country Boerderijen

Grote Rode Tractor Met Werktuigen (6867)

Ben jij gek op tractoren en het landleven? Dan is de Grote Rode Tractor Met Werktuigen 6867 de ideale set voor jou! De tractor heeft een beweegbare frontlader die gebruikt kan worden met een schep, een ronde vork of een vork voor pallets. Zo kun jij alle zware taken uitvoeren op de boerderij. Wanneer je het graan moet oogsten is de Maaidorser 9532 de beste optie. Hierdoor zorg je ervoor dat alle velden op tijd gemaaid kunnen worden.

Dierenweide (6133)

De Dierenweide 6133 is de ideale oplossing om je dieren buiten te kunnen zetten. Er is plek voor de ezels, schapen en voor de geiten. Zo kunnen de dieren lekker de hele dag in de weide genieten. De honden en katten op het erf mogen natuurlijk niet ontbreken, want ook zij horen natuurlijk bij een boerderij. Heb jij de puppy’s van de Golden Retrievers al gezien? Of de kittens van de Bonte Kattenfamilie ? Kom mee en ontdek het allemaal op de boerderij!

Boswachtershuis (6811)

e boerderij ligt meestal vlakbij het bos en zo is het belangrijk om ook een Boswachtershuis (6811) te hebben. In dit huis kunnen gewonde dieren verzorgt worden die de boswachter in het bos heeft gevonden tijdens zijn tocht met zijn Terreinwagen (6812). De gewonde dieren kunnen dan veilig herstellen in de ren. Naast het boswachtershuis achter de grote boomgaard (6870) is in namiddag altijd de Hertenfamilie met kalfje (6817) te zien.

Playmobil Country Bergen:

Als je op zoek bent naar Playmobil en paarden dan zullen de volgende sets van Country zeker geschikt zijn:

  • Berghut 5422
  • Bergbeklimming 5423
  • Reddingsploeg in de Bergen 5427
Playmobil Country Bergen

Berghut (5422)

De Berghut (5422) is de ideale plek om lekker op te warmen in de winter na de skitochten in de bergen! In de zomer is het ook prachtig bij Berghut. Bij de berghut is ook plek voor de koe zodat je iedere dag verse melk hebt bij het ontbijt. De koe staat niet alleen, de geiten vergezellen de koe namelijk. Het is weer tijd om de bergen in te gaan, ga jij mee naar het Bergstation met Kabelbaan (5426).

Bergbeklimming (5423)

Nadat we met de Kabelbaan (5426) boven in de bergen zijn aangekomen is het tijd om de berg te gaan beklimmen. Kun jij de top bereiken? Bovenaan de top zie jij een groep mensen die een Lentewandeling in de Bergen (5424) aan het maken zijn. O kijk! Vanaf hier kun je ook de Traditionele Afdaling in de Alpen (5425) zien.

Reddingsploeg in de Bergen (5427)

In de bergen kunnen er ook ongelukken gebeuren. Gelukkig zijn er reddingsteams onderweg in de bergen waardoor je altijd snel hulp krijgt wanneer er een ongeluk is gebeurt. Rij snel met de Reddingsquad in de Bergen (5429) naar de plek waar het ongeluk is gebeurt. Je ziet dat er een brancard nodig is en roept het Reddingsteam met Brancard (5430) erbij. Gelukkig was de Reddingsploeg in de Bergen (5427) er zodat er bij elk ongeluk geholpen kan worden!

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld