Fortnite speelgoed: leuke knuffels en coole sleutelhangers!

Fortnite: Battle Royale is in korte tijd een van de meest populairste games ter wereld geworden. Dagelijks spelen miljoenen spelers de gratis game en ook het speelgoed van Fortnite wordt steeds populairder.

Wat is Fortnite?

Het concept van de game Fortnite Battle Royale is eenvoudig: 100 spelers worden tegelijkertijd gedropt op één groot eiland. Op dit eiland kun je allerlei wapens of andere voorwerpen vinden waarmee je de tegenstanders kan verslaan. Het doel is om als enigste te overleven en de zogeheten Victory Royale te behalen. Dit is echter niet makkelijk: het speelgebied op het eiland wordt gedurende het spel kleiner en dit maakt overleven steeds moeilijker.

Fortnite heeft een vrolijke en kindvriendelijke stijl

Fortnite is officieel een schiet/actie spel. Echter ziet Fortnite er niet zo uit als een traditioneel schietspel zoals Call of Duty of Battlefield. In Fortnite heb je bijvoorbeeld geen bloed, worden er vrolijkere kleuren gebruikt en heeft het spel een getekende stijl. Deze stijl is vergelijkbaar met een tekenfilm.

Fortnite speelgoed en merchandise

Voor de echte fans van de game is er Fortnite speelgoed en merchandise. Denk bijvoorbeeld aan een super coole Fortnite sleutelhanger, een te gekke tas of een Fortnite knuffel!Welk Fortnite speelgoed is er allemaal?

De volgende producten van Fortnite zijn online te koop:

 • Knuffels
 • Kleding
 • Telefoonhoesjes
 • Agenda
 • Headsets
 • Sleutelhangers
 • PS4/Xbox one Skins
 • Boeken
 • Stickers
 • Wekker
 • Mok
 • Muismat
 • Etui

Fortnite knuffels

Fortnite knuffels zijn er in allerlei soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een Loot lama van 20 cm, 28 cm of zelfs van 35 cm groot!

Fortnite kleding

Online is er veel merchandise beschikbaar. Zo zijn er Fortnite t-shirts, tassen, kostuums, zwembroeken en nog veel meer.

Telefoonhoesjes

Een Fortnite telefoonhoesje maakt elke smartphone nog mooier en veiliger!

Fortnite school collectie

Ook op school mag Fortnite natuurlijk niet ontbreken. Met een coole Fortnite agenda kun je alvast plannen wanneer jij weer met je vrienden voor de Victory Royale gaat! Daarnaast zijn er ook leuke Fortnite etuis om je pennen, potloden en stiften in te bewaren.

Fortnite headset

Als je met je vrienden wil communiceren is het hebben van headset een echte aanrader. Laat aan elkaar weten of er een tegenstander in de buurt is of als je nog extra bouwmaterialen nodig hebt. Kies voor een headset die lekker zit tijdens het gamen en mooi geluid heeft.

Sleutelhangers

Een Fortnite sleutelhanger mag zeker niet ontbreken aan jouw sleutelbos. Kies bijvoorbeeld voor een mini SCAR, RPG, FAMAS of Heavy Shotgun sleutelhanger.

Fortnite boeken

Lukt het niet om eerste te worden en de Victory Royale te behalen? Niet getreurd er zijn verschillende boeken uitgebracht die precies uitleggen hoe jij wel de overwinningen kan binnenhalen. Lees bijvoorbeeld het boek geschreven voor Jason R. Rich: Fortnite Battle Royale – Hoe word je een pro of Hoe word je #1.

Skins voor je Playstation 4 of Xbox one

Wil jij je controller of console nog mooier maken? Kies dan voor een console skin of een controller skin.

Fortnite mok

Drink tijdens het gamen uit een coole Fortnite mok en ga voor die Victory Royale!

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld