De 10 meest populaire lego sets (LEGO City, LEGO Ninjago, LEGO Star Wars en meer!)

In de loop der jaren heeft LEGO veel verschillende sets uitgebracht (LEGO City, LEGO Star Wars en nog veel meer). In deze blog gaan we je laten zien welke LEGO sets het populairst zijn en wellicht interessant zijn voor jou!

LEGO Friends

De LEGO Friends serie is enorm populair onder meisjes van ongeveer 6 tot 12 jaar oud. LEGO Friends sets zijn opgebouwd rond vijf vriendinnen die wonen in de stad Heartlake City. In Heartlake City zitten winkels, restaurants, sporthallen, vakantiebestemmingen en nog veel meer! Met de LEGO Friends sets zal het aan speelplezier zeker niet ontbreken want er is altijd wel iets te doen in het prachtige Heartlake City.

terug naar menu ↑

LEGO DUPLO

Veel kinderen tussen de 1,5 – 5 jaar spelen met LEGO DUPLO. De DUPLO blokjes zijn 2 keer zo groot als LEGO blokjes en daarom perfect voor kinderen met kleine handjes. Met LEGO DUPLO ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs. LEGO DUPLO is beschikbaar in allerlei leuke sets: LEGO DUPLO avonturen op de boerderij, LEGO DUPLO verjaardagspicknick , wintervakantie van de Kerstman en nog veel meer!

LEGO-duplo

terug naar menu ↑

LEGO City

LEGO City is één van de meest populaire sets die is uitgebracht door LEGO. In de bruisende stad van LEGO City gebeurd er elke dag wel iets anders: boeven moeten door de LEGO City politie worden opgespoord, er moet een brand worden geblust of je gaat aan het werk als kustwacht. De populairste sets van LEGO City zijn: De Passagierstrein, Politiebureau en de LEGO City brandweerkazerne.

terug naar menu ↑

LEGO Classic

De LEGO Classic moest eigenlijk wel in deze lijst staan. LEGO Classic zijn geen bouwpakketten zoals bijvoorbeeld een politiebureau maar allerlei verschillende LEGO blokjes in allerlei kleuren. Met deze Classic sets kan er alles worden gecreëerd wat jij maar wil en daarom ontzettend populair.

terug naar menu ↑

LEGO JUNIORS

De LEGO JUNIORS speelsets zijn ontworpen voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar en is het ideale speelgoed voor bouwers met weinig ervaring. LEGO JUNIORS bestaat uit bouwsets met fantasiefiguren zoals Spiderman, Frozen Anna of Disneys Cars. Daarnaast zijn er ook speelsets die zijn gebaseerd op het dagelijks leven.

terug naar menu ↑

LEGO Harry Potter

Hoewel er al enige tijd geen Harry Potter films meer worden gemaakt is Harry Potter LEGO nog steeds erg populair. Met de Harry Potter speelsets kan Zweinstein worden nagebouwd en kan de magie echt naar boven komen. Stap in een wereld vol met tovenaars en ga op avontuur! De LEGO Harry Potter set is geschikt voor 8 – 99 jaar.

terug naar menu ↑

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars staat misschien wel in de top 3 meest populaire LEGO sets. Deze speelsets zijn gebaseerd op de fantastische film serie: Star Wars! Vlieg met reusachtige ruimteschepen en speel met de leukste personages. Wie speelt met de speelsets van LEGO Star Wars zal voorzien zijn van uren speelplezier.

terug naar menu ↑

LEGO Creator

LEGO Creator verdient zeker een plaats in deze top 10! Met LEGO Creator kan alles worden gemaakt: van gigantische vliegtuigen tot de meest coole sportwagens. Alle LEGO blokjes van deze speelsets hebben vrolijke kleuren en dat doet de fantasie van het kind ten goede. De LEGO Creator set bestaat soms uit het zogeheten: 3-in-1 bouwsysteem. Dit betekent dat elke set kan worden omgebouwd tot drie verschillende modellen. Zo kan de  3-in-1 groene sportwagen veranderen in een speedboot of een truck. Hoe gaaf is dat?!

terug naar menu ↑

LEGO Nexo Knights

Wie houdt van ridders in een futuristische wereld heeft met LEGO Nexo Knights de juiste LEGO set gevonden. Stap op je super coole Mecha paard en ga de strijd aan met de vijand! Ontdek een wereld vol met gigantische kastelen, harnassen, katapults en hoverboards!

terug naar menu ↑

LEGO NINJAGO

Ga samen met ninja’s Lloyd, Jay, Nya, Kai, Zane en Cole op avontuur in NINJAGO City en ga de strijd aan tegen de vijand: Lord Garmadon. Deze LEGO speelsets bestaan uit bouwsets, spinners, games, boeken en meer.

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld