Alles wat je moet weten over Rainbocorns knuffels.

Wat zijn Rainbocorns knuffels?

Rainbocorn knuffels zijn vrolijk en gekleurde knuffels. Met deze knuffels kun je werelden ontdekken en urenlang spelen. Met een Rainbocorn knuffel kun je nieuwe vrienden maken met de andere leden van de Rainbocorn familie en zo het speelplezier nog groter maken.

Welke Rainbocorns knuffels bestaan er?

Er bestaan meerdere Rainborcorn knuffels:

 • De aap
 • De eenhoorn
 • De hamster
 • De hond
 • De kat
 • Het konijn

Wat is er zo speciaal aan een Rainbocorn knuffel?

 • Elk dier bestaat in 2 uitvoeringen
 • De pailletten zijn wendbaar
 • In het ei zit een verrassing

Elk dier bestaat in 2 uitvoeringen

Alle Rainborcorn knuffels zitten in en ei. Aan de buitenkant van het ei kun je wel zien welk dier het is, maar niet welke uitvoering. Elk Rainborcorn dier bestaat namelijk in 2 uitvoeringen. Wanneer je dus een Rainborcorn knuffel koopt is het nog een grote verrassing in welke uitvoering je het dier hebt gekregen. Zo blijft het altijd spannend welke je precies hebt gekregen.

De pailletten zijn wendbaar

Alle Rainborcorn knuffels hebben een groot hart op hun buik. Dit hart is gemaakt van glitterpailletten. Wanneer je met je hand over de pailletten heen wrijft wenden de pailletten en komt er een verrassing tevoorschijn.

In het ei zit een verrassing

Het is nog niet voorbij met de verrassingen. Wanneer je een Rainborcorn knuffel koopt zit deze in een ei. In dit ei zit, naast de knuffel, ook nog een verrassing. Dit is een klein ei waar een klein diertje in zit. Deze heten Boo-Boocorns en zijn er in 12 varianten.

Wat zijn de voordelen van een Rainbocorn knuffel?

 • Leuke verrassingen
 • Makkelijk uit te breiden met andere Rainborcorn knuffels

Leuke verrassingen

Een zachte knuffel is natuurlijk superleuk om te krijgen voor kinderen. Maar nog leuker is het, als het een grote verrassing is. De eerste verrassing is natuurlijk wat voor een uitvoering van het desbetreffende dier er in het ei zit. De tweede verrassing is een extra verrassing die in het ei zit. En de derde en laatste verrassing is die, die tevoorschijn komt wanneer je pailletten wendt.

Makkelijk uit te breiden met andere Rainborcorn knuffels

Eén Rainborcorn knuffel is natuurlijk leuk. Maar wanneer je de Rainborcorn wereld uit wil breiden kan dat heel makkelijk. Er zijn 6 dieren, die allemaal bestaan in 12 uitvoeringen. Hierdoor zijn er 12 verschillende knuffels in totaal. Deze passen allemaal heel goed bij elkaar en zijn leuk om samen mee te spelen.

Rainbocorn knuffel

 

Waar moet je op letten bij een Rainbocorn knuffel?

Er zijn twee dingen waar je op moet letten bij de Rainbocorn knuffels:

 • Kleine pailletten
 • Kleine onderdelen

Kleine pailletten

Alle Rainborcorn knuffels hebben een groot hart op hun buik. Dit hart zit vol met glitterpailletten die je kunt wenden. Echter zijn de glitterpailletten best wel klein. Daarom kan het moeilijk zijn voor sommige kinderen om deze pailletten te wenden. Maar vaak wanneer dit wordt geoefend, kunnen de kinderen dit ook goed zelf.

Kleine onderdelen

Naast de kleine pailletten die moeilijk te wenden zijn voor kinderen, is er nog iets waar op gelet moet worden. In het ei zit namelijk nog een klein ei met daarin een Boo-Boocorn. Deze zijn erg klein, en moet er dus op gelet worden dat deze niet ingeslikt worden.

Speelgoedspeurder
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld